Небојша Шешлија преузео функцију директора болнице “Србија” у Источном Сарајеву

4
1490
Фото: М. Ђурић/РАС Србија

Новоименовани директор Болнице “Србија” у Источном Сарајеву, Небојша Шешлија данас је, званично, преузео ову функцију од досадашњег директора, Горана Тодоровића.

Шешлија је изјавио да је свјестан одговорности коју ова позиција носи, те да ће се трудити да свој посао директора обавља најбоље што може.

-Као становник Источног Сарајева и неко ко се лијечи у овој установи, а прије пар дана ми се и кћерка овдје родила, спреман сам да се суочим са свим изазовима које ова функција носи – рекао је Шешлија.

Он је истакао да ће на почетку сву своју пажњу усмјерити на упознавање са свим што ће му у наредном периоду бити дужност, али и на пресељење у нову зграду болнице.

Шешлија је додао да се велика пажња мора посветити томе да се врати повјерење људи у ову здравствену установу, као и повећању услуга које се пружају становницима ове регије.

Он је рекао да су све плате по договору исплаћене, а да ће се све остале обавезе договарати између Синдиката и Министарства, те да су укупна дуговања болнице у Источном Сарајеву око 48 милиона КМ.

Досадашњи директор болнице у Источном Сарајеву, Горан Тодоровић, пожелио је срећу своме замјенику, јер га, како је истакао, чека јако тежак посао.

Фото: М. Ђурић/РАС Србија

-Може се рећи да сам му предао врућ кромпир, али сам ја примио кромпир много врући од овога – рекао је Тодоровић и додао да се вриједним радом тај кромпир мало расхладио, те да су услови у болници сада много бољи.

Тодоровић је истакао да ће због нове зграде услови за рад бити знатно бољи, те да ће самим тим бити лакше радити и водити ову установу.

Везано за повећање транше за болницу у Источном Сарајеву, Тодоровић је рекао да би се о томе требало преговарати почетком фебруара, те да транша зависи од тога колико се радило у претходној години.

Подсјећамо, Влада Републике Српске разријешила је Горана Тодоровића дужности директора болнице “Србија” Источно Сарајево на лични захтјев, те именовала Небојшу Шешлију за вршиоца дужности директора на период до 60 дана.

4 коментара

  1. Sretno sa radom i da napravite uglednom ovu ustanovu , ovaj grad to zaslužuje!
    Duhovi iz prošlosti Vam ne trebaju, imate kvalitetnih ljudi koji to pokazuju svojim radom!
    Sve najbolje!

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име