Нешић: Кружни ток у Невесињу биће завршен до 12. августа

0
936

Ненад Нешић, в.д. директора ЈП ”Путеви Републике Српске” озваничио је данас почетак радова на изградњи кружне раскрснице на магистралном путу М6.1, Невесиње-Мостар.

Јавно предузеће ”Путеви Републике Српске” финансира  реконструкцију М6.1, Невесиње-Мостар у дужини од 450 метара, а радове на изградњи изводи предузеће ”Невесињепутеви” а.д. Невесиње. Нешић каже да ће изградњом кружног тока ова путна комуникација имати све карактеристике савремене и, што је најважније, потпуно безбједне саобраћајнице за све учеснике у саобраћају.

– “Путеви Републике Српске” изградњу ове кружне раскрснице финансирају из сопствених средстава, а цијена је 168.000 КМ са ПДВ-ом. Ми у “Путевима” смо посебно задовољни што у овој грађевинској сезони градимо заиста велики број објеката широм Српске, чиме се побољшава укупна економска ситуација у земљи, јер се изградњом инфраструктурних објеката утиче на развој цјелокупне привреде подручја гдје се радови изводе. Очекујем да ће се 12. августа, учесници централног догађаја  са традиционалним и витешким дисциплинама на чувеној Невесињској олимпијади, возити по новоизграђеном кружном ток – нагласио је Нешић.

Осим увођења извођача радова у посао изградње кружне раскрснице у Невесињу, Нешић је данас обишао магистралну и регионалну путну мрежу на подручју Херцеговине.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име