Од наредне седмице прољетне температуре

0
503

Сњежне падавине задржаће се у БиХ до уторка када ће услиједити кишни, а потом сунчани период с температурама до 15 степени у централном дијелу земље, а 18 степени на југу.

Облачно вријеме са снијегом у Босни и кишом и снијегом у Херцеговини задржаће се још сутра. У вечерњим сатима доћи ће до престанка падавина. Ипак, температуре ће бити ниске, јутарње ће се кретати од минус седам до минус један, а на југу од један до пет, а дневне од нула до шест, на југу од четири до девет степени.

У суботу ће бити нешто хладније, али неће бити јаких падавина. Киша ће падати у Херцеговини, а снијег на југоистоку Босне. Јутарње температуре кретаће се од минус осам до минус два, на југу од нула до четири, а дневне температуре биће од два до осам, на југу до 11 степени.

Од недјеље ће температуре јутарње и дневне бити више за три степена. У вечерњим сатима очекује се киша, а на планинама снијег.

У нову радну седмицу ући ћемо с облачним временом. Још у понедјељак се очекује слабији снијег на планинама, а у другим дијеловима киша. Значајније промјене у температурама очекују се у уторак, као и престанак падавина.

Према подацима Accuweathera, сунчано вријеме с облацима трајаће током цијеле седмице, а до викенда ће температуре расти до 15 степени, на југу до 18. За почетак априла прогнозирана је киша, али и прољетне температуре.

 

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име