Одбојкашка репрезентација Србије стигла на Пале

0
1683

Одбојкашка репрезентација Србије је данас око 16.00 часова стигла у хотел “Јет Сет”, који ће бити почетна база наше репрезентације све до 4. августа.

Тренер Никола Грбић је на припреме повео 18 играча, а репрезентација ће се припремати у СПЦ “Пеки”. Тренинзи у сали и теретани ће се одвијати два пута дневно, а више детаља ће бити саопштено 27. јула на званичној конференцији за штампу.

Техничку организацију и подршку репрезентацији је пружио Одбојкашки клуб “Јахорина” који чини напоре да наша репрезентација има све што је потребно.

Тим менаџер репрезентације Србије и бивши играч Бојан Јанић је на припреме репрезентације стигао нешто раније из Ивањице и изразио наду да ће свој боравак на Палама репрезентација искористити за што бољу припрему.

“Ово је за нас најважнији дио припрема и након овог дијела предстоји само рад на финесама. Зоран Гајић нас је увјерио да ћемо на Палама имати сјајне услове за рад у шта смо се увјерили. Вјерујем у овај тим и мислим да смо јако квалитетна репрезентација”, изјавио је Јањић.

Пале ће бити почетна дестинација наше репрезентације која 24. августа у Варшави са домаћином отвара Европско првенство у одбојци.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име