Одржан Омладински фудбалски турнир Хреша 2018

0
1642

На Хреши, општина Источни Стари Град одржан други по реду Омладински фудбалски турнир Хреша 2018. Побједник турнира екипа Аутосервис СиС.

На Хреши је у петак, 17. 8. 2018. године, у присуству већег броја гледалаца одржан други по реду Омладински фудбалски турнир Хреша 2018. На турниру је учествовало девет екипа са око стотину учесника. Организатори турнира су омладинци Немања Јовичић, Ђорђе Сантрач и Бранко Каришик. Одличном организацијом и приступом ови омладинци су показали да самостално могу организовати један озбиљан спортски догађај.

Према ријечима Немање Јовичића ради се о једном од ријетких турнира у малом фудбалу у категорији јуниора, а који се одржава у нашој регији. Због тога се са сигурношћу може рећи да ће овај турнир прерасти у традиционалан спортски догађај. Временски услови нису били идеални, те је усљед краткотрајних пљускова турнир неколико пута прекидан, а финална утакмица је одиграна касно увече.

Генерални спонзор турнира била је копирница ДИСКОПИ Пале.

Прво мјесто освојила је екипа Аутосервис СиС. Друго мјесто освојила је екипа играонице Квиско а треће мјесто припало је екипи Хреша.

Најбољи играч на турниру био је Игор Петровић из Екипе Играоница Квиско. Најбољи стријелац је био Никола Ковачевић из екипе СиС, који је понио и титулу најљепше постигнутог гола. Ирман Бајровић проглашен је за најбољег голмана.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име