Одржана промоција збирке пјесама „Пјесме из луде главе“

0
1416

У Културном центру Источно Ново Сарајево вечерас је одржана промоције прве збирке пјесама аутора Николе Лиздека под називом „Пјесме из луде главе“.

„Првобитно је збирка требала да носи назив „Пјесме из луде главе из свијета око мене“.  Много људи из мог окружења, укључујући и моју супругу су ми више пута рекли да им је „расцопати“ ту луду главу да видимо шта има у њој. Из свега хоћу да извучем шалу, и због тога је та луда глава остала и по томе је збирка добила назив“, рекао је за наш портал пјесник Никола Лиздек.

Овом приликом Лиздек је истакао посебну захвалност Милану Ђајићу и Макопринту, који су му много помогли у издавању збирке, те захвалио директору културног центра Младену Јанковићу, наратору Илији Мимићу, гитаристи Срђану Самарџићу, виолинисти Александару Митровићу и Драшку Драшковићу.

Никола Лиздек је пјесник из Источног Сарајева који инспирацију за писање налази у свему што га окружује. Биле маштовите или истините, његове пјесме ће вам сигурно набацити осмијех на лице, а то је уједно и Николин циљ.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име