Одржана свечана академија џиу џицу клуба „Славија“

0
909

Вечерас је у просторијама Културног центра Источно Ново Сарајево одржана свечана академија поводом десетогодишњице рада и постојања џиу џицу клуба Славија Источно Сарајево.

Ово је уједно била изборна скупштина, као и прослава десетог рођендана клуба.

Спортски директор и тренер џиу џицу клуба „Славија“, Огњен Црнгорац, истиче да су почеци овог клуба, као и сви почеци, били тешки, али да су данас доказали да се рад и труд уложен у клуб ипак исплатио.

„Мислим да смо данас доказали да смо један организован спортски колектив и да можемо јако пуно. Желим да нагласим да смо прошле године освојили двије европске и три балканске медаље. Наш клуб има један континуиран рад који нас лансира међу озбиљније спортске колективе“, рекао је Црногорац.

Црногорац је вечерас озваничио и свој одлазак из џиу џицу клуба „Славија“, због професионалних обавеза које га воде у Њујорк, а његову функцију уће преузти Данијел Блажић.

„Сигуран сам да клуб остављам у најбољим могућим рукама. Данијел је своју спортску каријеру завршио као један од најуспјешнијих у БиХ. То је особа која воли овај спорт, дјецу и овај град и сигуран сам да ћемо за 10 година заједно прославити и 20 успјешних година нашег клуба“, додао је Црногорац.

Данијел Блажић, нови спортски директор џиу џицу клуба „Славија“ каже да му је нова функција велика одговорност, али уједно и велико задовољство, те да ће се трудити да води овај клуб на најбољи могући начин и оправда повјерење клуба.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име