Одржани састанци руководства ПУ Источно Сарајево са представницима локалних заједница

2
561

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац са својим најближим сарадницима је у мјесецу јулу 2018. године, посјетио градоначелника Града Источно Сарајево, начелнике општина Пале, Источно Ново Сарајево, Трново, Соколац, Хан Пијесак, Рогатицу и Источни Стари Град, гдје су разговарали са представницима наведених општина о будућој сарадњи и конкретним активностима које ће бити реализоване у наредном периоду.

Састанци су одржани на иницијативу руководства Полицијске управе Источно Сарајево, са циљем сагледавања и унапређења свеукупног стања безбједности на територији коју покрива ова Полицијска управа.

На састанку је било ријечи о успостављању система видео надзора који ће знатно допринијети у откривању кривичних дјела, али и превентивном дјеловању, као и интензивирању активности кроз редовно одржавање форума за безбједност у локалним заједницама.

Заједнички је оцијењено да ће се досадашња успјешна сарадња наставити и у наредном периоду, кроз отворен дијалог о заједничким очекивањима, потребама и евентуалним проблемима, а све у циљу одржавања и унапријеђења стања безбједности и међусобних односа Полицијске управе Источно Сарајево и локалних заједница.

2 коментара

  1. Начелник Шеховац сигурно и без надзорних камера зна која и чија малољетна дјеца дивљају аутима по Војковићима, угрожавајући и своју, и безбједност свакога ко им се нађе “на путу”. А познато му је да су нпр. увече пуне улице пензионера и родитеља с малом дјецом у шетњи. Биће ред да се на сваких 100 метара поставе лежећи полицајци да би се млади Мичићи, Сикиме и остали спријечили да евентуално убију себе или неког другог, јер их родитељи (међу којима има и припадника МУП-а) штите и не спречавају у томе. Ето, рецимо, нек крену од овог проблема.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име