ОО СДС Источно Ново Сарајево обиљежио крсну славу – Петровдан

6
1647

Служењем Свете литургије у Храму Светог великомученика Георгија у Миљевићима и полагањем вијенаца на војничком гробљу, јуче је у Источном Новом Сарајеву обиљежена крсна слава Српске демократске странке – Свети апостоли Петар и Павле.

Након служене литургије Босиљка Дуњић, кандидат за народног посланика у Народној скупштини Републике Српске и Милан Ковачевић, шеф клуба одборника СДС-а положили су вијенац на Спомен – обиљежју на Војничком гробљу у Миљевићима.

Крсној слави – Петровдан присуствовали су бројни чланови и симпатизери СДС-а, свештенство Српске православне цркве, министар спољне трговине и економских односа БиХ и носилац листе за Парламентарну скупштину БиХ ИЈ 3 Мирко Шаровић и чланови других политичких партија.

У 18 часова одржана је вечера и ломљење славског колача.

Мирко Шаровић је изјавио да Српска демократска странка има политику којој се може вјеровати и да долазе бољи дани за цијелу Републику Српску.

„Ово је прилика да вам свима пожелим много здравља, среће и успјеха и да нам Петровдан донесе много доброг“, поручио је Шаровић.

Министар је истакао да млади треба да остану у овој земљи, да раде и изграђују Републику Српску као и они који су је прије 28 година и стварали.

Босиљка Дуњић је поручила да су Срби кроз вијекове пролазили кроз тешка времена и да није било Српске демократске странке не би било ни Републике Српске.

„Част ми је и задовољство што сам дио Српске демократске странке, а посебно задовољство али и велика одговорност што сам испред Општинског одбора Источно Ново Сарајево кандидат за народног посланика на предстојећим изборима“, изјавила је Дуњићева.

 

Дуњићева је додала да је велика част сједити са људима који су стварали Републику Српску и додала да СДС има младе, снажне и енергичне људе који ће корачати њиховим стопама.

За изузетан допринос Српској демократској странци уручене су и повеље појединцима.

6 коментара

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име