„Освјетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом”

0
234

Пољопривредницима у Источном Сарајеву сутра ће, поводом превентивне кампање “Освјетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом”, бити подијељен одређен број жутих ротационих свјетала, као и едукативни леци, најављено је из Министарства саобраћаја и веза Републике Српске.

Пољопривреднике ће тим поводом посјетити директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и генерални секретар Ауто-мото савеза Ранко Бабић, те представници Министарства унутрашњих послова и Стручне институције техничких прегледа возила.

Реализацијом активности “Освјетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом” очекује се виши степен поштивања прописа и повећан опрез возача трактора и осталих радних машина, како у раду на њиви и у шуми, тако и на јавном путу, већи степен техничке исправности и коришћење ротационог свјетла приликом кретања на јавном путу, што представља и законску обавезу ове категорије возила.

Кампања ће се реализовати у 10.00 часова код Дома здравља у Источном Сарајеву, наводе из Министарства.

Реализација превентивне кампање под називом “Освјетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом”, почела је данас на територији Републике Српске и трајаће до 31. марта.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име