Отворен нови простор иновационог центра

0
140
Фото: СРНА

У Бањалуци је вечерас отворен нови радни простор бањалучког Иновационог центра, који ће додатно оснажити капацитете овог града за пружање подршке младим предузетницима.

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић рекао је да је ово већ трећи простор који је град додијелио Иновационом центру, те изразио задовољство што је све више потражње за коворкинг просторима.

– Још један простор у насељу Старчевица требало би да буде ослобођен за потребе Иновационог центра јер желимо да утростручимо просторни капацитет самог иновационог центра за четворогодишњи период – рекао је Радојичић.

Он је истакао да је разлог то што има довољно младих који су у савременим технологијама и који су заинтересовани за старт-ап пројекте или сличне дјелатности.

Директор Иновационог центра Бањалука Драго Гверић изразио је задовољство што је отворен још један коворкинг центар са циљем да пружи мјесто за развој друштвено одговорних предузећа.

– Циљ нам је да обезбиједимо мјесто за рад фриленсера, као и мјесто гдје ће се одржавати презентације и обуке – рекао је Гверић.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име