Отворен сајам аутомобила у Београду

0
290

У Београду су отворени Сајам аутомобила и Сајам мотоцикала на којима учествује више од 350 излагача из двадесетак земаља, а београдској публици, одмах након Женеве, премијерно ће бити представљено око 60 аутомобила и мотоцикала.

Сајам аутомобила под називом „BG Car Show“ трајаће до 28. марта, а манифестацију је званично отворио министар за заштиту животне средине Србије Горан Триван.

Сви увозници припремили су повољније понуде за купце, а једини домаћи произвођач „Fiat Craysler Automobili“ покренуо је акцију – аутомобил за 79 евра мјесечно на седам година са 30 одсто учешћа.

Нуди се и замјена возила старо за ново, а цијене аутомобила су најниже у посљедњих пет година, пренијели су београдски медији.

Изложен је и најскупљи аутомобил на сајму „Lamborghini Hurican” од 379.000 евра, а најјефтинији модел је „Lada Granta која кошта 7.300 евра.

Љубитељи двоточкаша уживаће у понуди 36 брендова мотоцикала, АТВ-а, али и бицикала.

За сајам мотоцикала “Мотопешн” пријављена су и три произвођача која наступају први пут – “Индијанмоторсајкл”, “Тријумф” и “Е-скутери”.

У фокусу ће бити електрична возила, мотоцикли и бицикли у хали седам Београдског сајма, гдје је направљена “зелена зона”, као и полигон испред мото-хала за презентацију могућности и предности е-возила.

Сајмови аутомобила и мотоцикала одржавају се у знаку 80 година од првог Међународног салона аутомобила у Београду, који је одржан у марта 1938. године.

Сајам је отворен од 10.00 до 20.00 часова, цијена појединачне улазнице је 300 динара, групне 200, а групне за ђаке и студенте 150 динара. Породични дан је 27. март, када ће породична посјета коштати 500 динара.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име