Ова 4 напитка која би требало пити пред спавање

0
410
Фото: Pixabay

Колико сте већ пута чули, да не би требало да једете прије спавања, како не бисте имали проблема са килажом. Ипак постоје неки напици, које би било иделано попити прије спавања, као неку врсту ноћног детокса, како бисте успјешно скинули неколико центиметара у струку.

Састојци ових детокс напитака, благотворно утичу на наш организам, па ће активирати наш метаболизам и олакшати нам процес мршављења.

  1. Сок од краставаца

Краставац има мало калорија, а обилује антиоксидантима, па чисти ваше тијело од свих штетних материја током ноћи. Сок од свјежег краставца, разблажите водом и попијте пред спавање. Резултат ћете видјети након свега неколико дана. Још је учинковитије ако соку од краставаца додате свјеже цијеђени, лимунов сок.

  1. Чај од ђумбира

Чај од ђумбира помаже вашем тијелу да боље апсорбује хранљиве материје, а стручњаци тврде да га је најбоље пити пред спавање. Помоћи ће и у бољем варењу хране. Чај од ђумбира биће неупоредиво укуснији, ако му додате мало мало лимуна.

  1. Зелени чај

Испијање зеленог чаја пред спавање, прије свега побољшава квалитет сна. Уз то, убрзава метаболизам и ефикасно разграђује масноће у тијелу. С обзиром да је зелени чај пун антиоксиданата, помаже у губљењу тјелесне тежине и топљењу масних наслага.

  1. Сок од грејпа и цимета

Сок од грејпа богат је витамином Ц, па прије свега утиче на квалитет вашег имунитета. Уз то, овај напитак убрзава рад метаболизма.

Испијањем ових напитака, прије сна, убрзаћете свој метаболизам, ојачати имунитет и обезбиједити себи квалитетнији сан.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име