Пале: Мото-Мразеви подијелили 120 пакетића

0
1061

Мото-клуб “Пале” подијелио је данас 120 пакетића за малишане са подручја општине Пале.

Пакетићи су подијељени дјеци из Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама “Сунце”, дјеци из социјално угрожених породица, као и дјеци из обданишта “Цврчак”.

Предсједник Мото-клуба “Пале” Дејан Симанић изјавио је новинарима да је ово традиционална акција коју организују већ трећу годину узастопно.

“Укупно смо подијелили 120 пакетића. Неки другари су нам помогли у куповини, али углавном смо из властитих средстава издвојили”, рекао је Симанић и додао да се дјеца увијек обрадују моторима, те да им то сваки пут измами осмијех и да су они због тога пресрећни.

Предсједник Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама “Сунце” Миленко Вујиновић навео је да је већ постала традиција да мотористи општине Пале донирају дјеци пакетиће.

Он је истакао да је значајан пакетић који дјеца добијају, али да је још значајније окупљање моториста, као и њихов долазак у одијелима Дједа Мраза.

“То је атракција коју свако дијете жели да види и учествује у њој, поготово када и могу да се провозају на мотору, те сликају са Дједа Мразом на двоточкашу. Све је то у суштини врло лијеп гест”, нагласио је Вујиновић.

Мото-клуб “Пале” тренутно броји 20 чланова. Циљеви којима бајкери теже су промоција и унапређење мотоциклизма као спорта, промоција безбједног управљања двоточкашима, привлачење нових чланова, заједничка путовања, дружење, хуманитарни рад, одласци на мото-скупове, али и организација властитог.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име