Пар трикова за пуније усне

0
374

Вољели бисте да и ваше усне изгледају сочније и пуније? Не морате да прибјегавате драстичним естетским методама да бисте изгледали попут филмских дива.

Угледајте се на Францускиње које то постижу помоћу ружа и оловке за усне. То и није тако чудно, када се зна да је чувена француска глумица Брижит Бардо, икона љепоте, позната по свом децентном стилу и суптилној шминки, осмислила овај трик који данас практикују многе њене сународнице.

Набавите оловку за усне која одговара природној боји ваших усана, односно боји ружа који ћете нанијети како бисте постигли природан изглед усана.

Крејоном оивичите усне мало изнад природне ивице, почев од спољашњег угла ка унутрашњем, како бисте визуелно повећали њихов волумен.

Пазите само да не претјерате са “доцртавањем” ивице усана, али имајте на уму да већина жена има асиметрична уста, па је “поравнавање” итекако дозвољено.

Затим попуните исцртану површину усана ружем, помоћу четкице. Ако вам не полази за руком исцртавање равних линија, насмијте се. Осмјехом ћете затегнути усне и нагласити ивице и тако олакшати поступак.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име