Павић: Нисам видио Додиков ултиматум

1
1381

Предсједник Демократског народног савеза Марко Павић тврди да не зна за јучерашњи ултиматум Милорада Додика, који му је поручио да мора да се одрекне „мангупа“ у странци ако жели да остане његов коалициони партнер.

-Нисам то ни видио, ни чуо. Враћам се из иностранства, управо путујем, тако да заиста ништа не могу да коментаришем док то не погледам вечерас или сутра ујутру – кратко је рекао Павић.

Подсјећамо, предсједник СНСД Милорад Додик је на јучерашњој конференцији за новинаре изјавио да су неки унутар коалиције СНСД, ДНС и СП на протеклим изборима радили против те коалиције.

Додик је као илустрацију навео примјер директорке Шумског газдинства „Врбања“ Котор Варош, чланице ДНС, „која је већ поднијела оставку, јер је радила против коалиционих кандидата“.

-Захваљујем се лидеру ДНС Марку Павићу на коректном односу који је показивао у погледу изборне кампање, али неки његови мангупи су одређене ствари урадили веома лоше. Уколико он пристане да се одрекне тих људи, и даље је наш коалициони партнер. О њему мислим све најбоље, али мислим да су га окупирали мангупи у његовим редовима – рекао је Додик.

1 коментар

  1. Оп, оп! Могло би бити неизвјесности и изненађења око скупштинске већине и коалиција, ако се њих двојица раскантају.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име