Пензионери или омладина? Ко ће да чисти снијег испред улаза

2
333

Ко ће да чисти снијег који је затрпао прилазе и тротоаре зграда, вјечито је питање и полемика због које се кошкају комшије, а домишљати станари једне новобеоградске зграде смислили су начин како да ријеше тај проблем направши распоред чишћења снијега у којем су укључене све комшије.

Одређеним данима станари са одређених спратова чисте снијег, тако да је посао чишћења снијега равномјерно распоређен. Међутим, како у сваком тимском раду долази до препирања, тако је и овдје. Ко ће да чисти снијег, ко највише ради, а ко забушава, пише Блиц.

Поводом незадовољства огласили су се станари млађе генерације додавши на обавјештењу “Молимо пензионере да се мало ангажују да очисте прилаз улазу!”, на шта су им старије генерације одговориле “А зашто само пензионери?”

Изгледа да лопате нико да се дохвати неће, те је лакше пребацивати одговорност с једног на другог, него латити се посла и за трен очистити прилаз своје зграде.

2 коментара

    • Lokalna vlast nije dužna da čisti prilaze i ulaze u zgrade. To je dužnost i obaveza stanara, kao i skidanje ledenica. I to se svagdje u svijetu radi i predstavlja normalne aktivnosti stanara, samo kod nas niko neće da se lati lopate.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име