Писма читалаца: Проблем недостатка контејнера у улици Војводе Радомира Путника

3
853

На нашу редакцију је стигло добронамјерно писмо читатељке и наше суграђанке која жели да скрене пажњу ЈКП “Комил” и да укаже на пропусте у раду.

Наиме, ради се о зградама код ТЦ “Бинго”, у улици Војводе Радомира Путника 49б, које имају по 9 спратова са по 100 станова и само 3 контејнера на располагању.

С обзиром да је април почетак уређења општине, сугестије наших суграђана си добро дошле да се укаже на пропусте и што бољи рад свих комуналних предузећа на подручју нашег града.

3 коментара

  1. Ja zivim u ovoj zgradi. Redovno se cisti i odvozi smece ali treba stajati pored i slikati seljake koji ostavljaju smece pored. Svaki put po dzepu ih udariti pa cete vidjeti hoce li biti ovako. Objektivno Komil je mnogo bolji od Rada

  2. Ovdje se radi o namjernom bacanju smeca pored kontejnera od strane bezobraznih gradjana. Inace sam primjetio da Komil redovno odvozi smece i pocisti oko kontejnera. Naredno jutro isti slucaj oko kontejnera smece a kontejneri prazni. Dakle nije Sloba kriv mi smo gov…

  3. Ovi kontejneri nisu prepuni, već prazni, a smeće pored njih. Znači nije uvijek baš do komunalaca, nisu zlatni imaju i oni svojih aferima, ali brižna građanko smeće se baca/odlaže u kontejner a ne pored. Hvala!

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име