Почетак одбројавања времена до ЕЈОФ 2019

0
205

23. маја са почетком у 19 часова испред „Sarajevo City Centra“, ЕЈОФ 2019 свечано представља тајмер за одбројавање преосталог времена до Фестивала ЕЈОФ 2019.

Свечаној церемонији ће присуствовати градоначелник града Сарајево, г. Абдулах Скака, директор туристичке заједнице Кантона Сарајево, г. Нермин Музур, предсједавајући Олимпијског комитета БиХ, г. Синиша Кисић, те директор и замјеник директора „ЕYОФ 2019“ д.о.о., г.Сенахид Годињак и г. Натко Суџука.

Прије званичног отварања, услиједиће забавни дио програма, са почетком у 18 часова.

За све присутне, али прије свега оне најмлађе припремили смо креативне радионице на тему олимпизма, друштвене игре (не љути се човјече, хоп хоп, квиз). Посјетиће нас и Маша и Медо, који ће се заједно са маскотом Гроодви дружити са малишанима.

За остале посјетиоце спремили смо забавни програм уз ДЈ-а, као и поклоне наших партнера. Сви посјетиоци који још нису аплицирали за волонтере на ЕЈОФ 2019, потребне информације ће моћи добити на ЕЈОФ волонтер штанду.

Осим тајмера, сви суграђани ће имати прилику да путем интерактивног ХД екрана сазнају све информације о пројекту, комуницирају са фирмом „ЕYОФ 2019“ д.о.о., те учествују у различитим наградним играма. На овај начин одржаваћемо константну интеракцију са грађанима.

Такође, ЕЈОФ спрема и једно велико изненађење за овај дан. О чему је ријеч можете сазнати само уколико се појавите 23.маја испред „Sarajevo City Centra“.

ЕЈОФ 2019 је највећи спортски олимпијски фестивал након ЗОИ ’84, на којем учествују млади спортисти између 14 и 18 година. Организује се зимски и љетни фестивал сваке двије године.

ЕЈОФ је у саставу Европског олимпијског комитета који има екслузивна права на догађај.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име