Покушао убити брата у центру Сарајева

0
924

Дежурна служба Полицијске управе Центар Сарајево синоћ је у 20.10 сати обавијештена да се у улици Мухамеда Хаџијахића налази повријеђена особа.

Ухапшен је Елдин Матуловић због покушаја убиства брата.

Доласком на мјесто догађаја полицијски службеници су затекли екипу Хитне помоћи током указивања помоћи Марку Матуловићу (20) из Сарајева, који је ножем избоден у леђа.

Након указане љекарске помоћи на лицу мјеста, повријеђени је превезен на КУМ УКЦ-а Сарајево, гдје су му констатиране тешке тјелесне повреде, опасне по живот.

Аваз незванично сазнаје да је Марко Матуловић повријеђен ножем. Марко је најмлађи од тројице браће Матуловић. Двојица старијих Елдин (25) и Кристијан (23) добро су познати полицији по крађама, разбојништвима и насилничком понашању.

Напад на најмлађег Матуловића догодио се, како Аваз сазнаје, на улици и још се утврђује мотив.

Крађе, разбојништва и напади

Браћа Матуловић позната су по узнемиравању грађана на Кошевском Брду. Прије неколико година, Елдин је у улици Зуке Џумхура сломио лобању 16-годишњаку. У августу ове године привођен је након што је провалио у атеље познатог академског сликара Сеада Черкеза на Кошевском Брду, одакле је украо новац и 23 умјетничке слике.

Привођен је и у акцији “Панорама” због припадности групи која се бавила крађама аутомобила и изнудама. Кристијан је као малољетник провео одређено вријеме у Заводу за мушку дјецу на Хуму, а познат је, такође, по крађама и разбојништвима.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име