Положен испит хуманости: Славија и Фамос скупили 10 000 КМ за Милоша Божовића

0
1373
Фото: sportdc.net

Ветерани Славије и Фамоса одиграли су вечерас у Спортској дворани ”Славија” хуманитарну утакмицу, а сав приход од ове утакмице иде за помоћ лијечењу младом голману Славије Милошу Божовићу, који је још у августу 2014. године на утакмици јуниорских екипа Славије и Звијезде из Градачца задобио тешку повреду.

Фото: sportdc.net

Заиграли су као некада на терену Сретко Вуксановић, Александар и Горан Симић, Срђан Лубура, Мирко Чампара, Радомир Берјан, Љубиша Шешлија, Горан Гвоздић, Горан Марић, Драган Бјелица, Бранислав Арсенијевић,Вучина Шћепановић и многи други, а сви заједно су имали само један задатак, сакупити што више новца за лијечење Милоша Божовића. Иако се нису скидали да наступе, са клупе су своје саиграче бодрили и остали, попут Бојана Регоје, Ивана Станковића, Игора Радовановића, Владимира Дрињака, Драгана Лучића, Младена Максимовића, Драгана Мацана и других.

Оно што је неопходно споменути, те посебно похвалити, јесте да су Славија и Фамос у својој самосталној акцији сакупили 10.000 КМ, а на ту суму додаће се и приход од продатих карата вечерас, који ће бити сакупљен.

Фото: sportdc.net

На крају, у једном занимљивој утакмици завршено је 5:5, а реми ”домаћину” донио је Горан Симић на свега четири секунде до краја утакмице. Славија је водила готово већи дио утакмице, све док Горан Марић у свом препознатљивом стилу, љевицом, са два поготка није преокренуо резултат на 3:4, а затим Ћеха повисио на 3:5. Ипак, Вучина Шћепановић лијепим голом и поменути Симић доносе реми Славији.

СЛАВИЈА – ФАМОС 5:5 (3:2)

/Вуксановић, Арсенијевић, Крешталица, Шћепановић, Г.Симић- Марић 2, Ђерић, Драговић, Ћеха/

Славија: Бојан Клепић, Вучина Шћепановић, Горан Симић, Александар Симић, Сретко Вуксановић, Немања Крешталица, Драган Бјелица, Невен Пејушић, Срђан Лубура, Радомир Берјан, Бранислав Арсенијевић  Тренер: Зоран Ербез

Фамос: Горан Гвоздић, Немања Влашки, Недељко Лучић, Душко Лучић, Ђорђе Ћеха, Драган Драговић, Горан Марић, Љубиша Шешлија, Славиша Ђерић, Мирко Чампара  Тренер: Мирко Марва

 

Фото: sportdc.net

 

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име