Помоћ од 1.000 евра за пет студената породице Зоговић из Пећи

0
127
Kosovska Mitrovica, 8. septembra 2018 - Atmosfera u Kosovskoj Mitrovici pred dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vucica. FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC / bb

Предсједник Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији из Републике Српске Милорад Арлов уручиће 1.000 евра помоћи од анонимног донатора породици Миодрага Зоговића из Пећи, чијих петоро дјеце студира на Медицинском факултету у Косовској Митровици.

Арлов је рекао Срни да је двоје од петоро дјеце Зоговића већ на докторским студијима на Медицинском факултету у Косовској Митровици.

Биљана и Јелена Зоговић су на докторским студијама, Милош је четврта година, а Мила и Слободанка Зоговић трећа година на Медицинском факултету.

Арлов је подсјетио да је директор Студенског центра “Приштина” у Косовској Митровици Јово Поповић упутио писмо Одбору у којем је затражена помоћ за ових пет студената.

Он каже да ће помоћ од 1.000 евра, коју је обезбиједи анонимни донатор, члановима породице Зоговић бити уручена 23. новембра у Студентском центру у Косовској Митровици.

“Позивам све да стимулишу овакве младе људе, јер ово је примјер како се опстаје на Косову и Метохији и како ће Срби опстати као народ. Ово је примјер како ћемо сачувати Косово и Метохију”, рекао је Арлов.

Арлов је позвао све који желе да учествују у хуманитарној акцији прикупљања помоћи српском народу, болесној дјеци и студентима на Косову и Метохији да донирају средства на жиро-рачун 555-10000341964-45 са назнаком “помоћ за Косово и Метохију”.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име