Помозимо Сунчици да поново прогледа

2
586

Седмогодишњој Сунчици Иванковић потребна је помоћ добрих људи како би отишла на операцију очију у Русију.

Сунчица је као новорођенче имала конвулзије које су изазвале излив крви на мозак и оставиле последицу на вид на хипофизу и психомоторни развој, и она је од конвулзија потпуно изгубила вид.

“У протеклој години урађене су три операције на “Свеучилишту за очну и пластичну хирургију Уфа” у Русији послије које се Сунчици знатно поправило здравствено стање”, рекла је Милица Иванковић, мајка дјевојчице.

Додала је да је сљедећа операција требала бити поновљена 27. априла али су је морали отказати због недовољно средстава, а сљедећи термин за операцију је 15. јун.

“Остало нам је мало времена да скупимо износ до краја. Сунчици је за љечење потребно још 8.900 КМ, а комплетна операција и пут коштају 20.000 КМ. ја сам без сталног запослења ,добила сам одказ у фирми када смо морали на прву операцију и нисам у могућности да финансирам даље љечење”, рекла је Милица.

Додала је да она и дјевојчица живе као подстанари, а мјесечна примања су им социјална помоћ од 160 КМ.

“Обраћала сам се свим институцијама као и Фонду солидарности, гдје нисам наишла на позитивне реакције јер клиника на којој се ми лијечимо не подлијеже њиховим правилима. Стога сам приморана да на овај начин потражим подршку добрих људи”, рекла је Милица.

Они који желе помоћи могу новац могу уплатити на име Милица Иванковић, рачун у НЛБ број 562099-813-514-6636.

За уплате у девизама ИБАН: БА395620998144053661 на име Милица Иванковић, Улица Бранка Поповића бр. 41Д, 78000 Бањалука.

 

2 коментара

  1. Фуј држава, фуј Влада РС, фуј фонд здравства, фуј Жељка, глупачо, и твој возни парка, фуј Ћосићу и твој возни парк. Срам вас било, лопови!!

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име