Посебне мјере безбједности сутра у Источном Сарајеву

0
2960

Полицијска управа Источно Сарајево, у петак 21. септембра 2018. године, предузеће највиши степен мјера безбједности, поводом посјете министра спољних послова Руске Федерације Сергеја Лаврова Републици Српској, како би ова посјета протекла у најбољем реду.

С тим у вези, наведениог дана, у склопу мјера безбједности,  у временским интервалима од 12,00 до 15,00 часова, у вријеме доласка и одласка руске делегације, биће повремено забрањен саобраћај за сва моторна возила, и то на дијелу магистралног пута М – 18, дионица раскрсница Кула до раскрснице улице Равногорска и улице Курта Шорка (Кантон Сарајево),  дионица регионалног пута Р – 466 од раскрснице Враца до раскрснице Кула, као и дио улица Стефена Немање и Цара Лазара. Поред наведеног обустава саобраћаја вршиће се и у улици Вука Караџића (од Лукавичког раскршћа до Топлика).

Такође, на наведеној траси кретања руске делегације, у поменутим временским интервалима биће ограничено и кретање других учесника у саобраћају укључујући бициклисте и пјешаке.

У дијелу улица Стефана Немање (од општине до кружног тока) и улице Вука Караџића (од Лукавичког раскршћа до Топлика), као и у улици Цара Лазара (у зони галерије Кућански), те цијелом улицом Војводе Радомира Путника (Враца – Кула), дио улице Равногорска (Кула-Добриња1), у времену од  10,00 до 16,00 часова, на снази је наредба о забрани рада угоститељских, трговачких и других објеката у којима се пружа услужна дјелатност.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име