Посјета Лаврова протекла без инцидената и у најбољем реду

0
861

Посјета министра спољних послова Русије Сергеја Лаврова Републици Српској протекла је у најбољем реду и без инцидената, саопштено је вечерас из Министарства унутрашњих послова РС.

– Поводом посјете, која је одржана на територији градова Источно Сарајево и Бањалука, ангажовано је више од хиљаду полицијских службеника, који су још једном показали да су у стању професионално обезбиједити и највеће скупове и посјете у Републици Српској – наводи се у саопштењу.

МУП је захвалио грађанима Српске за стрпљење и сарадњу када је ријеч о бројним мјерама које су данас спроведене, како би посјета прошла у најбољем реду.

У овом министарству подсјећају да је поводом посјете Лаврова формиран Штаб који је био задужен за планирање, као и праћење спровођења мјера првог степена безбједности које су данас биле на снази.

– Наредба о забрани саобраћаја за моторна возила чија највећа дозвољена маса прелази 7,5 тона, на подручју града Бањалука и општине Лакташи на снази је до 21 час, док је наредба о забрани превоза експлозивних материја у друмском саобраћају на снази до 22 часа – додаје се у саопштењу.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име