Посјетиоци и скијаши и даље пристижу на Jахорину

1
320

Најуспјешнија скијашка сезона на Јахорини траје већ 100 дана, а велики број посјетилаца и скијаша тек пристиже на планину, гдје ће од 15. до 18. марта бити одржан први зимски “Егзит” фестивал, који ће угостити неке од највећих имена свјетске електронске музичке сцене, саопштено је из Олимпијског центра “Јахорина”.

Из Олимпијског центра подсјећају да је у току ове сезоне на Јахорини уживао рекордан број од око 175.000 скијаша, да су приходи само од продаје карата достигли више од 4.900.000 КМ и премашили приходе од цијеле прошле сезоне за 75 одсто.

Изузетно смо поносни на чињеницу да је у посљедњих осам година први пут исказан позитиван пословни резултат у износу од 544.798 КМ, али и да су за прву седмицу марта приходи од продаје карата виши за око 270 одсто у односу на прошлу годину”, додаје се у саопштењу.

Директор Олимпијски центар “Јахорина” Дејан Љевнаић навео је да су већ надмашени приходи из цијелог прошлог марта за 65 одсто, док су за хотел “Бистрица” приходи за прву седмицу марта виши за 250 одсто у односу на исти период прошле године.

Он је додао да су осим импресивног пословног резултата у овом предузећу, постигнуте и уштеде у различитим сегментима пословања у износу вишем од 15 милиона КМ.

Протеклог викенда олимпијска планина је у склопу “Трке познатих љубитеља Јахорине” угостила неке од највећих легенди из свијета скијања, попут Алберта Томбе, Бојана Крижаја и Јурета Кошира.

1 коментар

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име