Повријеђена два полицајца

0
629

Три непозната лица повриједила су двојицу полицајаца након пуцњаве која се протекле ноћи догодила на подручју сарајевске општине Нови Град.

Из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево саопштено је да су у 00:05 часова на паркингу у Улици Шефика Дорића три непозната лица испалила више хитаца према полицајцима који су покушали да спријече крађу возила “шкода октавија”.

У саопштењу се додаје да су у намјери да се заштите, полицајци узвратили ватром, након чега су се непозната лица аутомобилом “ауди”, непознате регистрације, удаљила у правцу Источног Сарајева.

“Приликом удаљавања са лица мјеста аутомобилом марке `ауди`, непознатих регистарских ознака, лица су возилом ударила полицијског службеника, нанијевши му тешке повреде. Том приликом су повријеђена два полицијска службеника”, наводи се у саопштењу.

Повријеђеним полицајцима је указана љекарска помоћ у Општој болници “Абдулах Накаш” у Сарајеву, гдје су им констатоване тешке повреде.

Један полицијајац је задржан на даљем лијечењу, док је други отпушен на кућно лијечење.

Увиђај на лицу мјеста обавили су тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву и полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево.

Наставља се рад на расвјетљавању наведеног кривичног дјела, идентификацији и проналажењу извршилаца у сарадњи са другим полицијским агенцијама, додаје се у саопштењу.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име