Повријеђено девет одбојкашица „Слободе“

0
362

Једанаест особа, међу којима девет одбојкашица “Слободе” из Тузле, повријеђено је данас у судару минибуса и комбија, у мјесту Возућа, на регионалном путу Бановићи – Завидовићи, потврдио је Срни дежурни оперативни МУП-а Зеничко-добојског кантона.

Саобраћајна незгода се догодила око 11.15 часова када су се сударили минибус “Ивеко” којим је управљао В.Х. из Тузле и “фолксваген” комби којим је управљао Х.С. из Зенице.

“Девет повријеђених одбојкашица упућено је у Универзитетско-клинички центар /УКЦ/ Тузла на даљу обраду и није познат степен повреда”, рекао је дежурни оперативни.

Федерални медији наводе да се у комбију “Ивеко” налазило 12 кадеткиња Одбојкашког клуба /ОК/ “Слобода” из Тузле, које су путовале у Завидовиће, на утакмицу 10. кола Прве одбојкашке лиге ФБиХ са екипом Завидовића.

У ОК “Слобода” кажу да је пет лакше повријеђених одбојкашица прегледано у Служби хитне помоћи Дома здравља у Тузли, док су четири упућене у УКЦ Тузла.

На Клиници за хирургију УКЦ Тузла речено је да се углавном ради о пацијентима са повредама главе, ногу и грудног коша, али су сви изван животне опасности.

Возач комбија Х.С. из Зенице је, према писању медија, одвезен у Кантоналну болницу у Зеници, а возач минубуса Вехбија Хасић из Тузле је рекао да је на тренутак изгубио свијест прије судара и да ће бити прегледан у Служби хитне помоћи Дома здравља у Тузли.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име