Позната имена свих осумњичених који су ухапшени у Палама и Јахорини

0
5096
Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија

Окружно тужилаштво у Источном Сарајеву данас би требало донијети одлуку шта ће бити са седмеро осумњичених које је СИПА ухапсила у наставку полицијске акције „Каса 2“, која је прошле седмице обављена на Палама и Источном Сарајеву.

У великој акцији СИПА претресени су бројни угоститељски објекти на Палама те два у Источном Сарајеву због сумње да одговорне особе вршиле утају пореза.

Свих седам особа након испитивања пуштено је да се брани са слободе, а данас ће бити познато хоће ли им бити предложене мјере забране.

Истражиоци СИПА претресли су њихове угоститељске објекте, и то кафе бар „Пеги Јахорина“, ресторан „Гарден Сумбуловац“ Пале, апартман „Maxwell Јахорина“,вилу „Бела Јахорина“, рачуноводствени сервис ”Пејовић Пале” на Палама и ресторан “Bob Exclusive”.

Аваз из извора блиских истрази открива имена свих ухапшених и осумњичених.

Ријеч је о Његошу Ћулуму, менаџеру кафе бара “Пеги”, и власнику Предрагу Обућини, Зорици Јованчић, власници рибњака “Топлик”, Сванимиру и Миљани Крешталици, власницима објекта „Bob Exclusive“,Душанки Пејовић, директорици сервиса „Пејовић Пале“, и Зорану Обућини, власнику виле ”Бела“.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име