“Правда за Давида” 145. пут на Тргу Крајине “Ко је толико битан, ко су убице јаче од државе да их кријете?!”

0
665
Фото: Слободан Попадић

Тражимо истину и правду. Могли сте данас да видите оригиналну злочиначку конференцију МУП. Одговорно тврдим да ни један податак који су изнијели није тачан. То су монструми, то су убице – поручио је 145. пут из Бањалуке, Давор Драгичевић, Давидов отац.

Он је рекао да у стварима нађеним код мртвог Давида нема ствари које тврди да је украо.

Фото: Слободан Попадић

-Убили сте га, имам свједоке. Нечасни припадници МУП су отели, силовали и убили Давида. Милораде, ти своју славу слави са својом дјецом, за мене не брини. Сви који могу нека дођу у понедјељак пред Тужилаштво, ја ћу бити тамо. Да видимо како и шта раде. Врло брзо ће им на институције покуцати образованији људи који имају част и достојанство, који нису поткупљиви. Ми смо браниоци ове државе, они је руше. Ко је толико битан, ко су убице јаче од државе да их кријете – питао је Давор.

Фото: Слободан Попадић

На Тргу Крајине вечерас се обратио и Бранко Блануша, декан ЕТФ Бањалука, који је похађао Давид.

-Добри људи, хвала вам. Морао сам се појавити на Давидовом тргу из три разлога. Јер сам човјек, јер сам родитељ, јер сам декан. Моје обраћање је упућено Давиду. Давиде, добар си момак, клинац из гета, друг, помало свој, пркосан, сви те воле Давиде. Зато се питам због чега су ти то урадили, ти си момак од 21 годину. Имаш много пријатеља, више него што си мислио. Ти си Даворе лав! Остаћемо с тобом док не кажу истину. Давиде, пробудио си слободне и добре људе, подигли су главу. Поручујем академској заједници, зашто ћутите, има ли страха, од кога?! Реците оно што имате, проговорите! Није истина да смо ми против РС, овдје је много нас бораца, овдје су људи који воле РС. Не рушимо институције, ми чувамо институције РС. Реците ко је крив. Остаћемо овдје док не добијемо истину – рекао је он.

Са звучника су на Тргу пуштали тонску изјаву предсједника РС о Давору, његовој крсној слави и сину из првог брака. Сваку пут Додикова изјава је извиждана.

-Пошто си први почео, видјећемо ових дана твоје породичне односе. Заборавио си да сам ја конобар, а конобар све зна шта се дешава у граду – поручио је Давор.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име