Правда за Давида свако вече у 18 часова

2
1007

Отишли смо са Давидовог трга како би се људи мало одморили, али ако неко уради нешто што нама не одговара, вратићемо се са стотине шатора, рекао је Давор Драгичевић за Српскаинфо.

Након што је са трга уклоњен шатор у којем је Давор данима боравио, он појашњава да ће се окупљања, као и до сада, настављати сваки дан у 18 часова и да ће тако бити до краја његовог живота, јер “држава никада неће признати да су му убили сина”.

– Ево сада дајем трг опозицији, па нек’ они поставе шатор и нек’ се друже са народом и да виде како је. Ми од наше борбе нећемо одустати – појашњава Давор.

Према његовим ријечима, у наредном периоду од Тужилаштва тражи да му доставе два кључна доказа.

Ако то не ураде онда ће ићи на ниво БиХ, а затим и пред међународне институције.
– Адвокати нек раде свој посао, они имају предмет. Међутим, ја знам ко је убио мог сина – прокоментарисао је Давор информацију да је за убиство осумњичен Ђорђе Рађен.

2 коментара

  1. podrzavam ove ljude koji traze istinu za svoju decu i mislim da ni moralno ministar trebao podneti ostavku a tuzioc posle resavanja ovog slucaja i da trebaju svi odgovarat al pustite sad politiku i borenovic i govedarica moraju malo da se okrenu strankama koje zastupaju

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име