Представљен роман „Седми дан“ аутора Горана Врачара

0
248
Фото: Катера

Промоција романа ,,Седми дан” аутора Горана Врачара, који је објавила Матична библиотека Источно Сарајево, одржана је вечерас у Културном центру Источно Ново Сарајево.

Аутор романа „Седми дан”, Горан Врачар рекао је да се роман прожима реалним људским животом и да је то један психолошки осврт, који описује однос мушкарца и жене.

Фото: Катера

– Бавио сам се неким размишљањима жене и мушкарца, колико сам успио да схватим, то је врло комплексно, али покушао сам некако да завирим у главу мушкарца и жене, и да дам њихову оцјену исте ситуације са два различита угла – истиче Врачар.

Рецезент романа,  проф. др Саша Кнежевић наглашава да се ради о једном роману који је првенац, такође, те да роман представља једну врсту лирске исповјести.

– Једна интимна лирска прича, људска, са много елемената запитаности над оним што јесте и шта нас чека са једном сталном потребом да се, дакле, враћа на оно шта је било и шта је заправо у том што је било, било погрешно и довело до оног стања гдје се јунаци налазе – каже Кнежевић.

Овај психолошки роман представља потресну причу између мушкарца и жене, причу о свакодневници и ономе шта остане када љубав престане.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име