Представљена трећа генерација BMW X3

0
356

Нови модел BMW X3 свечано је представљен јавности на промоцији у “Белекспоцентру” у Београду. Многобројни угледни гости компаније “Делта Моторс” нашли су се у необичној сценографији која дочарава амбијент Марса, пратећи тако глобалну кампању новог BMW X3– “Експлоринг Марс”. BMW истиче да је овај модел “Спреман за мисију” и представља га као израз слободе и бесконачних могућности.

Међу званицама су се нашле многобројне јавне личности, а све присутне поздравили су генерална директорка “Делта ауто групе” Александра Ђурђевић, директор продаје “Делта моторса” Зоран Михајловић, као и финансијска директорка BMW-a Изабел Ведл, за регионе Африке, Кариба и источне Европе.

– BMW X3 је возило које поставља стандарде у ефикасности и спортском карактеру у оквиру свог сегмента. Међу најпродаванијим је BMW X моделима и модел од кога се очекује да настави причу о успјеху свог претходника – рекла је Изабел Ведл.

Од 2003. године, када је BMW креирао ово САВ (Sports Activity Vehicle) возило средње величине, широм свијета продато је више од 1,6 милиона примjерака. На упоредним тестовима, нова, трећа генерација BMW-a се истакла у перформансама и аеродинамичности као најбољи у својој класи.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име