Преписао тикет од друга – зарадили 72.400 КМ

0
2192

Одиграо тикет и зарадио 5.000 евра, а најбољи друг све преписао и узео 31.000 евра! Све се одиграло у кладионици у Бања Луци.

Данко и Ђорђе су шетњу центром Бањалуке ријешили да крунишу омиљеном занимацијом – састављањем тикета. Данко се прихватио посла и кренуо редом.

„Било је доста мечева у понуди, а како се првенства ближе крају, многе екипе више и немају јаке такмичарске мотиве, идеја ми је била да на неколико мечева одиграм да оба тима дају гол. Редао сам, нисам ни бројао, промијешао са неколико коначних исхода, гађао побједе екипа којима су потребни бодови, а додао сам и меч Свјетског првенства у хокеју Швајцарска – Шведска, и младе одбојкаше Србије“, прича  Данко.

Преломни тренутак догодио се кад је дошао до утакмице швајцарске друге лиге Ле Мон – Арау.

„И ту сам хтео да играм ГГ, али ми је квота била мала. Погледам мало боље, видим квота на кеца 4,90, а домаћима треба јер ако побиједе практично обезбјеђују опстанак. И ставим кеца. Видите, ГГ није дошло, а кец јесте, било је 1:0, а посебно ми је драго што је једини погодак постигао наш човјек, Анђелко Савић. Поздрављам га овом приликом, нека сврати на кафу у Бањалуку, ми частимо“, каже Данко. Данко је одлучио да на тикет стави 1,6 конвертибилних марака. И свих 15 парова је дошло, укључујући и Ле Мон, а добитак је 10.268 конвертибилних марака.

Данков друг Ђорђе ријешио је да цијели тикет препише. Он је уложио 10 конвертибилних марака.

„Био сам нешто лијен, Данко је све то добро проучио, и рекох, хајде да препишем, ставим 10 марака, па шта буде. А десило се – чудо“, каже Ђорђе, који је, захваљући улогу на тикету добио 62.173 конвертибилних марака, односно 31.800 евра.

Заједно, Данко и Ђорђе освојили су преко 37.000 евра! На уплатно-исплатно мјесто су дошли заједно по добитке. Колико ће Ђорђе частити Данка за добитну комбинацију, нису открили, али су рекли да су велики навијачи Црвене звезде. И нису пристали да се фотографишу без кесе са грбом београдског клуба јер их осим љубави према клађењу спаја и љубав према Звезди.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име