Претучен бивши министар Богданић

0
520
Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија

Бивши министар здравља РС и актуелни посланик у Парламентарној скупштини БиХ Драган Богданић јутрос је нападнут у Теслићу, сазнаје Српскаинфо.

Нашу информацију потврдили су и у Полицијској управи Добој.

Наш извор појаснио је да је, због напада на Богданића, у току саслушање Илије Павловића (56), такође из Теслића.

Један од очевидаца напада испричао је да је примјетио Богданића у близини његовог пословног простора у центру Теслића, те је затим изашао из возила и кренуо да га удара.

– Мислим да га је два пута ударио шаком у главу, буквално га нокаутирао и Богданић је пао на земљу, а том приликом су му пукле и наочаре. Напад се десио у близини Хитне помоћи, гдје се Богданић затим обратио и указана му је љекараска помоћ – појаснио је очевидац.

Нападач је био сувозач у аутомобилу, а које је возио мушкарац којег су наводно током референдума у Теслићу истукле особе, а које су се доводиле у везу са Богданићем.

У ПУ Добој рекли су за Српскаинфо да им је у 12 часова пријављен напад на Богданића и да је на саслушању особа која се доводи у везу са нападом, те да је о свему обавијештен и дежутни тужилац.

Богданић се јавио на наш позив и рекао да за сада не може ништа коментарисати.

Наши саговорници истичу да већ дуже вријеме траје сукоб између Богданића и Павловића, а бивши министар је, гостујући на једној од телевзија, рекао да је полицији и тужилаштву пријавио пријетње од једног “локалног опасног типа”.

Сумња се да је управо мислио на Павловића.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име