Прикупљен новац за малог Александра: Акција завршена!

0
832

За лијечење малог Александра Гајића из Глумине код Зворника, који болује од агресивног тумора на малом мозгу, прикупљено је довољно средстава, због чега се обуставља акција прикупљања новца – рекао је данас Александров отац Жељко Гајић.

Према његовим ријечима, на банковне рачуне и путем хуманитарних телефонских бројева, за лијечење Александра уплаћено је око 231.000 евра, а нови предрачун, који је доставила клиника из Њемачке износи 174.000. евра.

“Доктори из клинике у Минхену рекли су да Александар одлично подноси терапије, да је здравствено боље и да нису потребне матичне ћелије и операција, због чега је предрачун за лијечење мањи. Обавјештавамо јавност да се обуставља акција прикупљања новца”, објашњава дјечаков отац.

Жељко Гајић каже да ће четрнаестомјесечни Александар у клиници у Минхену остати на лијечењу још годину и по дана, тако да су могући накнадни трошкови, али да ће јавност о свему бити обавијештена.

“Александар је у клиници са мајком и сви се надамо најбољем. Захваљујемо се свима који су нам помогли, као и БН телевизији, која нас је од почетка пратила и помагала”, истиче Александров отац Жељко Гајић.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име