Процуриле нове фотографије Samsung Galaxy S8 Active телефона

0
383

Уколико је и било сумњи да Samsung спрема Galaxy S8 Active, оне су сада одагнате, јер нови сет фотографија дефинитивно потврђује да је ова верзија телефона стварна. Иако Samsung није званично најавио нови смартфон, нови сет фотографија нам даје увид у долазећи уређај.

Како је и раније сугерисано, Galaxy S8 Active дијели највећи број унутрашњих карактеристика са регуларним С8 моделом, али има значајно отпорнији и другачији екстеријер.

Нови телефон има 5.8-инчни дисплеј са 2960x1440p резолуцијом, док издржљиви метални оквир чини телефон отпорним на ударце.

Овај смартфон има и IP68 цертификат, који гарантује врхунски стандард заштите од воде и прашине.  За људе који воле живот у покрету—рад, путовања и играње на разним локацијама и окружењима—тај је додатак изузетно пожељан, јер омогућава уживање у елегантном, напредном дизајну најновијих паметних телефона компаније Samsung, без додатних непрактичних футрола.

Штa представља стандард IP68

Међународна електротехничка комисија мјери ниво заштите кућишта, односно “IP код”. IP68 значи да уређај мора бити потпуно непропустан за прашину и воду на дубини од максимално 1,5 m у трајању од 30 минута.

 

Укупно, Galaxy S8 Active ће бити нешто дужи, шири, дебљи и тежи од регуларног С8 модела, али зато има и батерију већег капацитета (4000mAh).

Очекује се и имплементација Bixby асистента, уз додиjељени Bixby тастер с лиjеве стране, испод тастера за звук. Оперативни систем ће бити Android 7.0 Nougat.

 

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име