Прва „Зимска котлићијада – Пале 2019“ у марту

2
475
Фото: Приватна архива/РАС Србија

Прва „Зимска котлићијада – Пале 2019“ биће одржана 2. марта 2019. године на паљанском шеталишту „Променада“, иза Саборног храма, у организацији поштовалаца доброг гулаша, Игора, Вука и Миљана, уз помоћ пријатеља.

Пријаве за „Зимску котлићијаду“ су у току, а један од организатора, Игор Којадиновић, каже да сви који желе да учествују морају пријавити екипу која ће садржати главног кувара и минимално четири помоћника.

-Размишљали смо о томе како у општини Пале нема довољно манифестација које се одржавају током зимског периода, па смо, из љубави према доброј храни, кувању и рокенрол музици одлучили да реализујемо ову идеју – каже Којадиновић.

Он каже да ће се гулаш кувати на плинским решоима, како се не би правиле сметње станарима из околних зграда. Такође, свака екипа је дужна да обезбиједи плински решо и плинску боцу на којој ће кувати, као и намирнице потребне за гулаш.

Према његовим ријечима, учесници ће за ову манифестацију моћи да уплате симболичну котизацију, а од прикупљеног новца биће обезбијеђена награда за побједника. Пријаве екипа ће се примати до 28. фебруара.

Организатори ће за све посјетиоце обезбиједити гулаш дегустације, по промотивној цијени, док ће за исте бити доступно и пиво по промотивној цијени.

Заинтересовани за учешће на првој „Зимској котлићијади – Пале 2019“ могу се пријавити путем телефона 065 844 555 (Игор) или путем и-мејл адресе: orgpoklonipale@gmail.com.

2 коментара

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име