Реаговање Милице Ристовић Крстић на писмо колеге из одборничких клупа

6
8238

На адресу нашег портала стигла је реакција одборнице у Скупштини општине Источна Илиџа, Милице Ристовић Крстић, поводом писма неименованог одборника из исте Скупштине општине, а који је прозвао госпођу Ристовић Кртић да прима накнаде из буџета по више основа. Њену реакцију преносимо у цјелости.

„Поштовани,

с обзиром да сте у “писму вашег читаоца” објавили низ нетачних информација и неистина о мени и члановима моје породице, сматрам да треба да, уколико желите да будете објективни медиј и да се бавите информисањем грађана, треба да објавите и реакцију, односно моје писмо вашој редакцији. У супротном, очекујте тужбу за нарушавање угледа и клевету, јер ви као редакција одговарате за све оно што је објављено на вашем порталу.

Наиме, врло је јасно да је писмо које сте објавили написано тенденциозно, са циљем нарушавања мог угледа, а понукано мојом изјавом медијској кући РТРС у Дневнику 2, 04.10.2017. гдје сам изјавила како један интернет портал добија новац од општине Источна Илиџа. Тај портал је портал КАТЕРА, што нисам ја изјавила, али се из наставка прилога дало закључити. Та информација је апсолутно тачна, ти подаци се налазе на wеб сајту општине Источна Илиџа и доступни су јавности. Дакле, ради се о истинама, чије изношење је некоме засметало.

У тексту који сте објавили и за чију тачност одговарате наведено је како сам асистент за Електротехничком факултету, нисам асистент, него виши асистент, тиме ме деградирате.

Даље, у тексту се наводи да је мој супруг захваљујући мом утицају именован за члана Управног одбора Универзитета, то прије свега није тачно и ви бисте као озбиљан медиј из Источног Сарајева требали да знате да је конкурсна процедура за избор чланова Управног одбора Универзитета још увијек у току. Са друге стране, ја апсолутно немам никакав утицај на избор чланова Управног одбора УИС-а, а нарочито не на избор чланова Управног одбора, представника Владе Републике Српске.

Репетитор м:тела који спомињете, налази се на приватном посједу мог оца и постављен је ту много прије него што сам ја постала “утицајна особа”, а ви бисте такође требали знати да се репетитори постављају на одређене локације на основу мјерења јачине енергије електромагнетних таласа, а не на основу било чијег утицаја и ево јавно се извињавам што мој отац има посјед у централном дијелу насељеног мјеста Војковићи. Висина накнаде коју сте навели такође није тачна, а ни реална.

Дакле, с обзиром на све горе наведено, надам се да ћете ово објавити на свом порталу, те да се нећемо сретати у суду, као и да ћемо у наставку имати професионалнију сарадњу него до сада.

Срдачно,

Милица Ристовић Крстић“

6 коментара

  1. Milica je izuzetno uspjesna osoba, koja posjeduje i znanje i sposobnost, a vi sto anonimno kritikujete i omalovazavate doticnu sram vas i stid bilo kopleksasi jedni ,neizgradjene osobe,propalice itd itd.

  2. tanko je ovo. mnogo prije nego što si postala utjecajna osoba… koliko prije? od kog se događaja računa da si uticajna osoba? dalje visina naknade nije istinita, ni realna… kolika je onda? šta smatraš realnom?

    inženjer si, barataj egzaktnim podacima, a ne dramatično-idiotskim floskulama namijenjenim da zakamufliraju istinu. čuj javno se izvinjavam

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име