Репрезентативке Србије сутра долазе на припреме у Пале

0
585

Женска одбојкашка сениорска репрезентација Србије долази сутра на Пале, гдје би требало да до 18. августа обави дио припрема за Свјетско првенство у Кини, потврдио је данас Срни предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске Милутин Поповић.

“И сениори Србије долазе на припреме на Пале и то 9. августа, гдје ће боравити до 25. августа“, рекао је Поповић.

Он је навео да обје реперезентације имају план припрема, што ће за Одбојкашки савез Републике Српске бити приоритет у погледу подршке реализацији њиховог тренажног програма.

Према његовим ријечима, Одбојкашки савез Републике Српске, уз подршку Општине Пале и Града Источно Сарајево, учиниће одређене кораке који ће помоћи да се олакша реализацију плана и програма тих припрема, што ће бити учињено у договору са селекторима.

“У плану је и одржавање једног отвореног заједничког тренинга и сениора и сениорки. Подсјећам да је прошле године на таквом тренингу сениора у дворани `Пеки` било око 800 посјетилаца, што говори о великом интересовању грађана Пала и околине за наше врхунске одбојкаше”, истиче Поповић.

У оквиру њиховог боравка, додаје он, планирамо и радно-рекреативни излет на Јахорину, у термину који им буде одговарао.

Генерални секретар Одбојкашког савеза Србије Иван Кнежевић раније је поручио да са Одбојкашким савезом Републике Српске постоји одлична сарадња.

Он је подсјетио да је и прошле године сениорска репрезентација Србије боравила на Палама, гдје се припремала за Европско првенство у Пољској.

Према његовим ријечима, услови за припреме врхунских спортиста на Палама су одлични јер на располагању имају дворану, теретану, квалитетан смјештај, као и традиционално гостопримство становништва, посебно младих.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име