Сахрањена Милена Дравић

1
1136

Глумица Милена Дравић сахрањена је данас у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, поред супруга, глумца Драгана Николића.

Опело је служио Његово високопреосвештенство митрополит загребачко-љубљански Порфирије који је истакао да је Милена Дравић “од Бога била надарена многим талентима“, а да је највећи њен дар била љубав.

Она је сада у наручју највећег, али и са својим драгим људима који су били смисао њеног постојања“, рекао је митрополит Порфирије.

Глумац Воја Брајовић истакао је у говору да су Милену вољели сви и да “није било тога да се њена игра не залепи за свакога”.

Играла је већ 100, 200, 300 пута. Воли она и камеру и камера воли њу. Воли је и светло и костим и шминка. Воле је сценаристи, писци, људи свих струка. Угледни странци и авијатичари“, навео је Брајовић.

Он је додао да Милену Дравић “нарочито воле Руси, Французи, Американци и Срби и остали најважнији народи”.

Нарочито по кишном времену воле је милиционери, апотекари, продавци чарапа, угоститељи и молери. Финансијери када нуде мале хонораре, врло се стиде. Појави се глуп редитељ и блесав продуцент, а она пређе преко тога“, рекао је Брајовић.

1 коментар

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име