Савјет министара обезбиједио 3,2 милиона КМ за Поликлинику у Источном Сарајеву

1
534

Српска демократска странка /СДС/ позвала је предсједника Републике Српске Милорада Додика да каже које кредите у Сарајеву кочи ова странка и којих 700 милиона КМ, потребних Српској, блокира Савез за промјене.

Из ове странке питају који су то пројекти, за шта ће бити утрошена средства и које се камате очекују.

СДС наводи да је Савјет министара обезбиједио 3,2 милиона КМ за Поликлинику у Источном Сарајеву, те сматра да је срамота што на њено отварање није позван Мирко Шаровић испред Савјета министара.

У овој странци сматрају да Република Српска има најскупље ауто-путеве у Европи, да су и болнице међу најскупљима, те пита колико је “власт у Републици Српској задужила сваког грађанина”.

“СДС позива предсједника Републике Српске Милорада Додика да каже колико износе кредити којима власт у Републици Српској отвара болнице, клиничке центре, аутопутеве, школе и вртиће”, наводи се у саопштењу.

Предсједник Српске Милорад Додик рекао је да је данас отворена Поликлиника Болнице Источно Сарајево направљена искључиво средствима Републике Српске, као и да Савез за промјене двије године блокира 710 милиона средстава по разним пројектима који је требало да иду у Српску.

1 коментар

  1. Ko od vas SNSD ili SDS ima veci kompleks? Ko ima veci problem sam sa sobom? Sram da Vas bude i jedne i druge. Ovom narodu ovdje trebaju bolji uslovi za zivot i bolja zdravstvena zastita-NAJBOLJA!!! Jer su to zasluzili. A vi gospodo krvopije i bezlicne bezkarakterne mase nadjite drugi poligon za lijecenje kompleksa!!! Sram Vas bilo i jedne i druge i ove sto vas podrzavaju!!!!

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име