Савјет ученика Средње школе „28. јуни“ пакетићима обрадовао малишане

1
505

Ученици Средње школе „28.јуни“ су пакетићима, који су прикупљени у оквиру акције Савјета ученика “Један слаткиш, једно дијете”, обрадовали малишане смјештене на Одјељењу педијатрије ЈЗУ Болнице Источно Сарајево. Учествовали су у подјели пакетића коју је организовао сајт „Катера“. Са члановима Удружења „Мрвице“ дочекали су Мрвичасту Нову годину, а пакетић је послат и деветогодишњем Страхињи Живковићу са Пала који до школе сваки дан пјешачи 12 километара и нема ниједан изостанак са наставе.

Прикључили су  се и традиционалној акцији Општине која сваке године пакетићима обрадује малишане из Источног Сарајева. У сарадњи са Омладинском групом Омладинског ресурсног центра Тузла,  ове године Савјет ученика је одлучио да један дио пакетића донира  Дому за дјецу без родитељског старања у Тузли.

Такође, ученици Средње школе “28. јини” су припремили представу ” У потрази за Дједа Мразом” коју су извели на Одјељењу педијатрије и Дому за незбринуту дјецу.

Ученици Средње школе “28. јуни” из Источног Сарајева су пожељели да сву љепоту новогодишњих празника подијеле са малишанима, јер ,како кажу никада нису били свјеснији потребе даривања и дијељења љубави као за вријеме празника.

1 коментар

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име