Савјети за изласке из 1938. године: Да ли би данас дјеловали?

0
784

Даме, ако желите да пронађете мужа, понашајте се у складу са овим правилима – писало је 1938. године у магазину “Click Parade”. У њему се нашао велики водич за изласке са детаљним упутствима за дјевојке.

У наставку можете прочитати савјете који су некад важили за дјевојке:

Не причајте о одјећи и не покушавајте да описујете своју нову хаљину мушкарцу.

Удовољавајте му и ласкајте причајући о стварима које њега занимају.

Не разговарајте превише са конобаром. Мушкарац заслужује и жели сву вашу пажњу.

Мушкарци не воле када девојке позајмљују њихову марамицу и замажу је кармином. Шминкајте се док сте саме, а не тамо где вас он може видјети.

Немојте да будете сентименталне и не покушавајте да га натјерати да каже нешто што не жели тако што ћете манипулисати његовим емоцијама.

Мушкарци не воле сузе, посебно не на јавним местима.

Немарна жена никад неће привући џентлмена.

Не причајте док плешете, јер када плеше, мушкарац жели да плеше.

Немојте да будете превише присне са својим пратиоцем на изласку тако да га додирујете у јавности. Свако отворено показивање емоција је одраз лошег васпитања и то мушкарца најчешће понижава.

Немојте нападно да разговарате са другим мушкарцем. А врхунац би био да се онесвијестите од превише алкохола.Ако паднете у несијвест због превише пића, тада вас ваш пратитељ вјероватно више никада неће позвати да заједно изађете.

Спремајте се у својој соби, чувајте се. Будите спремне када мушкарац дође по вас, не дозволите да вас чека и дочекајте га са осмијехом.

Не користите ретровизор у колима да поправите шминку. Мушкарцу је он потребан за вожњу и нервираће га што мора да се окреће да би видио шта је иза њега.

Не повлачите сукњу ка горе и пазите да вам се чарапе не зарозају.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име