Шефови мисија земаља учесница посјетили Игман и Бјелашницу

0
144

Шефови мисија 46 земаља учесница Европског зимског омладинског олимпијског фестивала “ЕЈОФ 2019” посјетили су данас олимпијске планине Игман и Бјелашница, на којима ће бити одржано такмичење у скијашком трчању, сноуборду и тимском паралел слалому.

Учесници семинара посјетили су данас и спортске дворане “Хуан Антонио Самаран”, гдје ће бити одржано такмичење у хокеју на леду, те “Скендерију” у којој ће бити надметања у умјетничком и брзом клизању, саопштено је из ЕЈОФ-а.

Шефови мисија били су и у олимпијском селу, гдје је уприличена презентација смјештајних капацитета, церемоније додјеле медаља, као и главног оперативног центра.

Менаџмент јавних предузећа “ЗОИ 84” и “Скендерија”, у чијој се надлежности и налезе поменута борилишта, дао је шефовима мисија све потребне информације о такмичењима која ће за мање од три мјесеца бити одржана на тим борилиштима.

Након обилазака борилишта, у хотелу “Термаг” на Јахорини вечерас ће бити одржана сесија на којој ће шефови мисија моћи да поставе питања која су забиљежили током три дана семинара.

Организационом комитету “ЕЈОФ 2019” преостаје још 86 дана до највећег спортског догађаја у БиХ.

ЕЈОФ ће бити одржан од 9. до 16. фебруара 2019. године у Источном Сарајеву и Сарајеву, уз учешће спортиста из 46 земаља.

Пријављено је 1.086 такмичара и 750 чланова делегација националних олимпијских комитета.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име