Сензација у Београду: Вук ухваћен у Миријеву

0
391

Они који су мислили да на градским улицама могу да набасају само на псе луталице, или псе које је неко напустио, преварили су се.

Београдски ветеринари на територији београдског насеља Миријево пронашли вука! Ради се о вучици која је скотна. Нико још не може са сигурношћу да каже одакле је дошла, а на то питање одговор би могла да дâ истрага МУП-а која је у току.

За многе који су у претходних 24 часа помислили да им се привиђа вук негдје код Малог Мокрог Луга и у Миријеву били су у праву. Прави вук, тачније вучица, од раних јутарњих часова, након обавјештења организације „Левијатан“, која је то пријавила МУП-у, био је дио потраге и коначног лоцирања. Ухваћена је и сада се налази у Ветерини Београд.

Ветеринари кажу да вучица није агресивна, а тренутно се налази у просторијама „Ветерине Београд“. Женка која је, како се наводи, прешла дугачак пут, своје ново станиште имаће у Београдском зоолошком врту, рекли су ветеринари телевизијској екипи Студија Б.

Бројне теорије које су се појавиле на друштвеним мрежама, али и у неким медијима, нису тачне, подсјећају у „Ветерини Београд“. Оно што је унијело панику међу Београђане је лажна информација да је вучица растргла неке псе и да се понашала врло агресивно.

У „Ветерини Београд“ подсјећају да ће она добити свој нови дом у Зоолошком врту, те ће имати право станиште, можда са новим вучјим приновама.

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име