Шеранић са в.д. директором Болнице “Србија”: Стабилизовати пословање и направити план пресељења

2
796
Фото Влада РС/РАС Србија

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић разговарао је данас са вршиоцем дужности директора Болнице „Србија“ Источно Сарајево Небојшом Шешлијом, којег је на ову позицију јуче именовала Влада РС.

На првом радном састанку било је ријечи о потребама и даљим плановима за унапређење рада ове здравствене установе, саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите РС.

Министар Шеранић је нагласио потребу да се у што скоријем року направи план пресељења одјељења ове здравствене установе у нови објекат болнице, који је изграђен по највишим стандардима модерних здравствених установа и у којем се могу пружити квалитетније услуге дијагностике и лијечења.

Разговарано је и о будућој организацији рада са циљем рационализације и стабилизације пословања, као и потреби да становништво сарајевско-романијске регије добије најквалитетнију могућу здравствену заштиту у оквиру нове болнице, која је функционално повезана са специјалистичким службама у оквиру поликлинике.

Претходно је Влада РС, на првој сједници одржаној јуче, 27. децембра, разријешила дужности  досадашњег директора ове болнице Горана Тодоровића, на лични захтјев, а за вршиоца дужности именовала Небојшу Шешлију.

2 коментара

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име