У породилишту Болнице Источно Сарајево рођен је један дјечак

0
67644

У породилишту Болнице Источно Сарајево у протекла 24 часа рођен је један дјечак. На болничко лијчење је примљено 40 пацијената.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево у протекла 24 часа није имала интервенција..

Град је овога јутра уредно снабдјевен електричном енергијом, корисници услуга који се снабдјевају водом са изворишта „Тилава“ данас 14.06.2019.године (петак) ће остати без напајања водом у периоду од 08.30 – 15.30 часова, због санације квара на дистрибутивном цјевоводу Ø 200.

Прекид у снабдјевању водом се односи на становнике дијелова општине Источно Ново Сарајево, простор Топлика, Иванића, улица Вука Караџића (простор око Факултета), Карађорђеве улице, дијела улице Николе Тесле (простор Пијаце, Тржног центра)  и улица Цара Душана и Цара Лазара.

Саобраћај се  у Републици Српској одвија несметано, а услови за вожњу су повољни. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина скрећемо пажњу на могућност ситнијих одрона камења и земље на коловоз.

Возачима савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену условима на путу.Због  високих дневних темпаратура возачима препоручујемо  да за дужи пут бирају ране јутарње или касне поподневне часове.

У току су радови на изградњи МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на магистралном путу М-18, на дионици Крупац-граница РС (Богатићи), на територији општина Источна Илиџа и Трново (до 31.12.2019.) одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком, уз постављену свјетлосну сигнализацију (семафоре).

На граничним прелазима јутрос нема задржавања.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити сунчано вријеме.

Вјетар слаб сјеверних смјерова.

Јутарње температуре од 14 до 20, на југу од 18 до 23, а дневне од 29 до 35 степени Целзијуса.

 

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име