У породилишту болнице у Источном Сарајеву рођена једна дјевојчица

0
70369

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа рођена је једна дјевојчица. На болничко лијечење је примљен 41 пацијент.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево у протекла 24 часа није имала интервенција.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

У Републици Српској и Федерацији БиХ саобраћај се јутрос одвија редовно, а на граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

У току су радови на изградњи МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на магистралном путу М-18, на дионици Крупац-граница РС (Богатићи), на територији општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком, уз постављену свјетлосну сигнализацију (семафоре). Радови су планирани до 31. 12. 2019. године.

Данас ће у нашој земљи преовладавати сунчано вријеме.

Током послијеподнева пораст наоблаке у већем дијелу ће условити кишу, пљускове и грмљавину. Понегдје у сјеверним подручјима Босне је могуће јача грмљавинско невријеме праћено интензивнијим падавинама и јаким ударима вјетра.

Дневне температуре од 25 до 30, на југу до 32 степена Целзијуса.

У Источном Сарајеву сунчано. Током послијеподнева умјерен пораст наоблаке може условити локалне пљускове. Дневна температура око 27 степени.

 

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име