ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Сервисне информације

0
21199

У породилишту Болнице Источно Сарајево јуче је рођена једна дјевојчица, док је на болничко лијечење примљено 32 пацијената.

Ватрогасци нису имали интервенција током протекла 24 часа.

Град је данас уредно снабдијевен водом.

Саобраћај се јутрос у РС одвија по влажним или мјестимично мокрим коловозима. У вишим планинским предјелима и преко превоја, скрећемо пажњу на мјестимично угажен снијег и поледицу, док је поледица, због ниских температура, могућа и у нижим предјелима. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина упозоравамо на могуће одроне земље или камења на коловоз. На свим путним правцима савјетујемо опрезну вожњу и обавезно посједовање зимске опреме.

У Републици Српској данас се очекује промјенљиво вријеме – прије подне суво, послије подне киша, а увече и током ноћи сусњежица и снијег.Јутро у источним предјелима ведро и хладно уз слаб мраз, а у осталим крајевима очекује се умјерено облачно и топлије вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана киша ће прво почети на западу, а током вечери и ноћи прошириће се на већину крајева, уз захлађење које ће донијети снијег на планинама, али и у нижим западним предјелима.

Архива

Услови коментарисања:

Молимо упишите Ваш коментар
Молимо упишите Ваше име